BLOGGEN 

Idag kände jag för att dra ett Orakelkort för dig som tittar in och ser och läser detta nu på min sida. Detta orakelkort som jag dragit är från Oracle of the Unicorns, och det blev detta kort med rubriken SUPPORT och med under rubriker, Fråga om hjälp, Vila mer, Ge dig själv vad du behöver.

Det finns både gott och ont med vårat uppkopplade samhälle. Det jag vill dela med mig här är hur jag valde att använda min tid och tankar på sedan några år tillbaka, rättare sagt när den så kallade pandemin trädde in i vår värld, då blev den droppen som gjorde att det rann över.

Om du är "vaken" som jag så vet du att allt som händer just nu runt omkring oss i världen och även nära oss varje dag är i sin sista linda som det står i Uppenbarelseboken. När sista Trumpeten ljuder så kommer vi att få skåda sanningen och göra vårt största val om vart vi vill gå, då kommer agnarna att ska skiljas ifrån vetet. ...

Vilken fantastisk månad och vilket fantastiskt år som vi äntligen kommit in i och jag ser verkligen fram emot allt detta år kommer att erbjuda mig och oss alla som vill tro på att det är nu vi tar tillbaka vår planet!