BLOGGEN 

Om du är "vaken" som jag så vet du att allt som händer just nu runt omkring oss i världen och även nära oss varje dag är i sin sista linda som det står i Uppenbarelseboken. När sista Trumpeten ljuder så kommer vi att få skåda sanningen och göra vårt största val om vart vi vill gå, då kommer agnarna att ska skiljas ifrån vetet. ...

Vilken fantastisk månad och vilket fantastiskt år som vi äntligen kommit in i och jag ser verkligen fram emot allt detta år kommer att erbjuda mig och oss alla som vill tro på att det är nu vi tar tillbaka vår planet!

I hela mitt liv har jag trott eller blivit lärd att vara, se eller tro på livet utifrån att alla som vill någonstans i livet måste "kämpa" för att komma dit. Som i en sportutövning för att nå medaljplats, kan jag hålla med om att man måste kämpa/träna idogt för att uppnå viss styrka, snabbhet, smidighet m m.

Vinterkyla och vackra snötäckta träd gör mig så lycklig att få se i verkliga livet och inte då bara på bilder. Trots att jag inte är särskilt förtjust i denna säsong på året, är jag så klart tacksam över att jag har ett varmt och gott hem att krypa in i då kylan kryper ner till -20 eller ännu lägre....

Första gången jag själv fick testa denna effektiva samtalsform under min utbildning till samtalscoach, blev jag lyrsik och där och då fick jag en AHA-upplevelse. Många av mina tankar blev lösta där av mig själv och vilken lättnad när jag blev medveten om hur lätt det är när man har rätta verktygen att komma fram, ur och vidare.