Koordinator eller festfixare 

till ditt bröllop eller till fest?

Efter år av olika tillställningar på arbetsplatsen och privata fester har jag lärt mig vad som är riktigt viktigt och vad som inte alls får ske om det ska bli ett lyckat party. Vad jag upptäckt med mig själv är att jag är grym på att hitta lösningar på problem som kommer upp längst vägen.

Ingenting är omöjligt men så klart din budget och hur tidigt planeringen börjat spelar så klart in men mycket kan man göra själv och det blir mer personligt då. Med dessa erfarenheter i bagaget och nu senast med min dotters bröllop så kan jag erbjuda dig och dina gäster det som ni önskar mest för ett lyckat party med glada och nöjda gäster.

Vill du få hjälp att ordna din 30, 40, 50, 60-årsfest, Kick-off eller sommarfesten på jobbet? Kontakta mig via mail eller klicka här och fyll i formuläret så hörs vi snart.

En bröllopsfest eller större födelsedagsfest innehåller många små detaljer som kanske inte gästerna tänker på men som kan göra stor skillnad på helhetsintrycket.

Vad jag lärt mig under de år som jag besökt och ordnat olika fester via jobbet och privat är att ta god tid på sig att planera för att få med de fina detaljerna som gör skillnad som till exempel en vacker inbjudan.

Ska festen innehålla mat av något slag? Hur ska den göras, beställas och levereras till den lokal eller där du ska hålla till? Finns det kylanläggning i lokalen som kan bevara allt fräscht så att ingen går från festen och blir magsjuk som kan lämna en bitter eftersmak på festen.

Hur många gäster har du tänkt dig och har de någon typ av allergier mm, jag det finns massor att tänka på och är det första gången du ordnar något större event kanske du behöver någon erfaren att bolla allt detta med?

Tror du att att jag kan vara detta bollplank så kontakta mig gärna så tar vi ett första snack över telefon och kanske ses och känner oss för om det kan bli ett bra samarbete för en lyckad fest.