Drömmar och mål - svåra att nå?

28.09.2019

Som liten hade jag inga svårigheter att tro på att jag skulle kunna bli en skridskoprinsessa, gymnastikproffs eller hockeymålvakt, men den tron försvann ganska snabbt tyvärr, då många vuxna omkring mig tog ner mig på jorden och tog död på mina drömmar.

Som vuxen fick jag lära mig att tro på att jag skulle kunna förverkliga mina drömmar och fantasier igen och se det som en låga att hålla vid liv.  Vet inte om vi svenskar är typiskt negativa och istället för att höja en människa har vi lättare att trycka ner någon som pratar och skryter om sig själv? Jag har iallafall ändrat min syn på saken. Jag tror fullt och fast på att det är mycket bättre att ha en dröm eller mål framför sig istället för att tro på att "Jag kommer aldrig att bli någon eller något" och släcker den låga som en gång brann, men som tur är att det är aldrig för sent att tända elden igen och starta en riktig brasa inom dig själv som leder dig dit du vill nå!

Vill du få hjälp att sortera och hitta vad du verkligen drömmer om att bli eller få mer utav i ditt liv så boka då ditt Prova-På-Samtal här så hjälper jag dig att hitta din väg att gå.