KOMBUCHA - Fermenterad hälsodryck

Vill du som jag förbättra din tarmflora på ett ekologiskt och säkert sätt så har du kommit helt rätt! Jag gör både Kombucha smaksatt med bär som jag plockat här i närliggande skogar.

När jag upptäckte och började dricka Kombucha själv var genom min kära syster som själv gjorde sin egen och tipsade mig om att det inte alls var svårt men krävde vissa delar för att bli en bra och effektiv hälsodryck. 

Först gjorde jag den för min egen mages skull men också för några i min familj som också har olika magproblem. Nu har jag ett antal månadskunder som jag levererar 4 lit/mån och som blivit så hjälpta av att dricka en viss mängd varje dag för att slippa få en mage som krånglar och gör ont.

En av mina kunder, Sara Sandström-Andersson, som gett mig tillåtelse att nämna henne som referens och så här sa hon:  "Innan hon började dricka Kombucha var hon i stort sätt svullen och öm i magen varje dag. Nu mår jag som en prinsessa och är så tacksam att jag gett denna hjälpt till en bättre hälsa."

Jag har också en kund som bl a inte kunde äta bröd då det triggade magen så till den grad att vikten rasade och gjorde att livet blev en kamp. Nu kan kunden till och med unna sig en brödbit då och då utan att det blir några hälsokonsekvenser. 

Jag blir så glad och lycklig att med en så naturlig och enkel dryck kunna hjälpa så många människor till ett bättre välmående.

Du som aldrig kommit i kontakt med Kombucha tidigare kan Googla fram massor om den på nätet eller kontakta mig så berättar jag mer. Många med mig anser att den hjälpt till att stärka immunförsvaret och samtidigt balanserat upp tarmfloran och hjälper många som blivit Glutenintoleranta.

Jag rekommenderar att dricka drycken i minst 2 månader och varje dag för att känna effekten av den.

Vill du köpa och testa Kombuchadrycken hör av dig till 073-803 73 83 via SMS eller ringa så kan vi prata mer om hur den skulle kunna hjälpa dig.

Du kan också kontakta mig på: carin@carinslivsstilochhalsa.se

Pris per flaska: 1 lit - 120 kr

Vill du testa, smaka och känna om det skulle vara något för dig så hör av dig!

- Mer om KOMBUCHA -

Denna dryck är gjord av uppkokat vatten, ekologiskt chu-te, Scoobysvamp, ekologiskt strösocker som får stå 7-10 dagar i rumstemperatur och mörkt för att starta fermenteringprocesen. Jag silar då bort svampen och tillsätter eller smaksätter då antingen med frukt, bär eller örter. Bären jag smaksätter med är hallon, jordgubbar, ingefära/äpple, blåbär samt att jag också provar mig fram till olika smaksättningar efter önskemål.