Våga prova kraften i ett coachingssamtal!

Att själv få bli coachad är en otrolig upplevelse som jag gärna tar när möjlighet finns då kraften i att FÅ prata av mig och tömma bort de tankar som tar fokus och energi ifrån mig är obetalbar att få släppa taget om. Dessutom ger ett riktigt samtal energi att orka ta tag det som jag verkligen vill göra och som ger mig glädje!

Nu erbjuder jag dig denna fantastiska samtalsform där jag får ge tillbaka denna fina möjlighet och där du är 100% i fokus. Ämnet vi pratar omkring är det du som bestämmer  för min roll som samtalscoach är att följa din agenda och dina lösningar och det gör jag genom att ställa effektiva frågor som hjälper dig framåt i dina tankar.

Din roll är att vara sann, delta i samarbetet, vara vara villig att se, betrakta, säga sanningen, skapa och göra handlingar för att nå dina mål och drömmar.

Det ingår också i min roll att inte värdera eller döma det du vill ta upp och jag har också tystnadsplikt. Du vet vad som är bäst för dig och du bär också på dina egna lösningar och svar, så vi hjälps bara åt att ta fram dom.

Vill du komma framåt och vidare i ditt liv och lämna allt det gamla bakom dig det som inte ger dig någonting positivt utan istället vill sikta framåt och mot nya mål och drömmar, boka din tid hos mig genom att SMS:a till 073-803 73 83 så kommer vi överens om en tid som passar oss båda.

Ett samtal, 45 min kostar: 950 kr

Tre samtalstillfällen, 1 samtal per vecka, kostar totalt: 2.300 kr

Du finns säkert där som drömmer om att förverkliga en idé eller har tankar som oftast blir åsidosatta för att någonting annat kommer emellan? Genom att ställa effektiva frågor gör att du kommer närmare dina drömmar och mål!

Ibland behöver tankar bara lyftas upp men inte värderas av någon utan bara få luftas för att sedan lätt kunna släppa taget om den.

Det är aldrig försent att förändra sitt liv eller förverkliga sina drömmar!

Jag tror att du som individ vill veta mer om dig själv och förstå varför du reagerar som du gör och vilka känslor som kommer i din väg som triggar dig. 

Carin Jonsson, Dipl. samtalscoach 

Varför jag älskar att vara samtalscoach.

Det som jag älskar med denna samtalsform är att höra  hur klienten tänker runt omkring ämnen den valt och allteftersom blir mer och mer medveten om sin egen del i den situation klienten hamnat i och hur den själv kan se olika vägar ur eller till ett bättre liv. 

Det gör mig så lycklig i själen att jag får vara med att hjälpa så många att hitta tillbaka till sitt hjärta om vad som är mening i deras liv att göra för att må bra och med det också bli en bättre version av sig själv.