NYTT HOS MIG!

Healy World - Frequency for Life

Nu kan jag äntligen erbjuda dig denna behandlingsform med frekvensvågor som balanserar din kropp till ett bättre välmående - inifrån och ut!

Välkommen att boka din Aura-scanning och Resonansanalys hos mig för att få veta vad du just nu behöver stärka upp eller släppa taget om just nu!

Så här går det till:

I första besöket ingår Aura-scanning och Resonansanalys men först börjar jag med att ta ett porträttfoto av dig samt lite info som födelseår mm som läggs in på ditt kundkort. Därefter kör vi en Aura-scanning för att se hur du just då mår i dina chakran. Du får se vad som behöver stärkas upp och jag kör en chakra stärknings analys.

Vi kommer att köra olika delar i Healyn som kommer att ta ca 30-45 min och vi hinner prata lite om din situation utifrån vad du får läsa av i din scanning men du får även allt skickat till din mail så du kan läsa all information i lugn och ro när du kommit hem.

Aura- och Chakra placering
Aura- och Chakra placering

Efter Aura- och Resonansanalys får du ligga ostört i mitt behandlingsrum på min Infraröda matta med Jade- och Svart Turmalinstenar som värmer dig skönt och läkande under tiden som du är uppkopplad till Healyn med det första programmet som heter RENA. Det tar 52 min och då kan du passa på att slappna av eller sova en stund :-)

Jag rekommenderar att köra RENA-programmet några tillfällen för att skapa en bra miljö i kroppen så att de övriga programmen du väljer ska ge en hållbarare effekt.

Priser:

Nybesök:  1,5 - 2 timmar                            550 kr 

3 gånger:  1,5 timme/tillfälle          1.300 kr

Du Swishar mig vid varje tillfälle så du inte behöver ligga ute med hela summan

Skicka mig ett SMS på 073-803 73 83, så kommer vi överens om en tid som passar oss båda.

Jag kan också komma dit du bor förutsatt att du dragit ihop minst 4-5 st som också vill veta mer om Healyn och göra en helkväll tillsammans.

Har du som jag alltid varit inspirerad och känt att du velat äga en själv så har du nu möjlighet att köpa en Healy till ett verkligt humant pris. Kontakta mig så länkar jag dig vidare till priser och olika varianter. 

Mer om frekvensterapi:.

Frekvensterapi går ut på att alla celler och organ i kroppen har ett specifikt elektriskt svängningstal som ligger mellan 0,5 Hz och 900 kHz. Obalanser i dessa svängningar skapar disharmoni i kroppen. Genom låga elektroniska impulser som förs in i kroppen på de exakta frekvenserna sätts exempelvis parasiten i gungning och elimineras.
Healy arbetar med mycket exakta elektriska frekvenser och specifika bågformer mäter och behandlar mögel, bakterier, virus, parasiter, herpes och tungmetaller.
Frekvenserna stimulerar och stärker kroppens immunsystem så att den kan självläka.

Här är några av programmen som finns till hjälp att stärka upp, släppa taget om, balansera upp eller lindra din kropp från smärta som du burit på. Varje program har en viss tidslängd som kan variera mellan 15 min till 1 timme.