TANKENS KRAFT...

DET DU FOKUSERAR PÅ

FÅR DU MER AV IN I DITT LIV

SÅ TÄNK FINA TANKAR

  Jag skapar min egen lycka och framgång har jag läst otalt många gånger men inte förstått hur. När jag var ung och började mitt vuxna liv kämpade jag på som alla andra, att vara en god medmänniska och att göra gott för andra runt omkring mig. Det jag inte förstod var att när jag gjorde det med hela mitt hjärta och av kärlek så speglade det över också på mig. 

  Med åren har jag lärt mig vad detta verkligen betyder och hur viktigt det är för att komma vidare och lyckas med det jag vill uppnå. Det låter kanske banalt och löjligt men det får det vara när jag vet att det fungerar, ge av kärlek och få massor av kärlek i överflöd tillbaka och ingen baktanke omkring det.

  Om du vill att din livssituation ska förändras till det bättre, så är det läge nu att fortsätta läsa nedan om hur du kan förändra ditt liv till det bättre eller till ännu bättre.

  Vilket mål strävar du mot att uppnå?

  Att tänka negativt om sig själv har följt med mig långt tillbaka och här i Sverige kallar vi den Jantelagen. Många av oss har känt av den med gliringar från andra eller avundsjuka påhopp och då lägger man locket på för att inte sticka ut eller tro att man är någonting, lugnast så.

  Självförtroendet stärks ju och blir ju på topp, eller hur?! Många som haft idéer eller tankar om att göra något som kanske inte låter så realistiskt har fått ett hånskratt emot sig eller att någon sagt; - Det fattar du väll att det inte kommer inte att fungera, o.s.v. och så läggs idén bort då det är så lätt att lyssna på andra. Tänk om våra stora uppfinnare skulle ta åt sig av sånt, då skulle inte ens hjulet eller glödlamporna varit uppfunna!

  Skapa din egen framtid!

  Jag har tagit till mig att detta, att det är jag själv som skapar min framtid men det kan ta lite tid beroende vart jag vill men vet jag vart jag vill och vad jag brinner för så kommer det att leda dit helt säkert. Det som är viktigt att inte kliva av denna väg oavsett vad andra tycker då det viktigaste är att vara ihärdig och passionerad för det du vill uppnå. Är det något som dessutom  är till nytta för männsklighetens bästa så är det ju självklart att det du vill åstadkomma kommer att gå i uppfyllelse.

  Att ändra sitt tankesätt är inte lätt och jag har bitit mig själv i tungan många många gånger då jag så nära varit på väg in i gamla reaktionsmönster men fått stoppa mig själv och tänka om och mer positivt, så tankarna går att stoppa i tid. Allt är möjligt bara man ger det lite tid och det är som med allt nytt du ska lära dig, ett språk, ett musikinstrument, en dans mm, övar du bara tillräckligt länge och verkligen går in för det så blir det så självklart och enkelt längre fram.

  Hur peppande är dina vänner egentligen?

  Ett talesätt som jag verkligen jag numera ser kraften i är "Den man umgås med blir man lik". Tänk om vi alla kunde välja bort dom som vi har runt omkring oss som påverkar oss negativt! En vän som bara följt med i umgängeskretsen från skoltiden eller en fd arbetskamrat som följer dig på Facebook och lägger ut allt möjligt som du inte vill blanda dig i men det känns kymigt att sluta följa den personen. I vissa situationer är det så klart svårare att välja bort personer som t ex på en arbetsplats eller i klassen, men några går säkert att välja bort eller försöka koppla ifrån mentalt när du blir för påverkad av vad personen säger, gör eller står för. Jag kallar dom numera för energitjuvar då de får mig att bli irriterad, arg, frustrerad och maktlös ibland men det jag vet är att jag själv måste ta hand om hur jag reagerar och inte skylla på den personen. Dessa energitjuvar undviker jag istället så ofta jag kan och särskilt i sammanhang där jag har chans att välja vilka jag kan undvika i min närhet. Detta är superviktigt att tänka på då hela din kropp och själv känner av andras energier och det lagras i din kropp och du dras ner i något som du inte ens vill vara i. Ditt undermedvetna tar in allt som händer runt omkring dig och lagras och om du inte är medveten om detta så vet du inte heller hur du kan ta bort detta.

  Mitt bästa tips är: Gå ut i naturen, titta på träden, himlen, solen, växterna, djuren och sug in allt detta vackra och ta 3 djupa andetag genom näsan som fyller din mage och blås ut luften genom munnen. Tänk dig allt vackert som eller din kropp och tvättar dig ren från allt som påverkat dig.

  Hur ser du på dig själv, är du din bäste vän?

  Välj att umgås med trevliga och positiva personer och ta fram det bästa hos dig och får dig att le med hela ditt ansikte.  Le och säg vackra och snälla saker varje morgon till dig själv när du ser dig i spegeln;  Jag älskar verkligen mig själv! 

  Var glad och tänk positiva tankar om dig själv och andra och sluta klaga och prata om allt dåligt som sker runt omkring dig på jobbet i skolan och ute i världen, då det bara speglar tillbaka på dig själv.

  Det du fokuserar på och pratar om blir det bara mera av, så mitt tips är att sluta prata strunt som inte leder dig fram mot ditt mål trots alla Jantelagar och känner som inte stöttar! Har du inte testat detta så har du inget att förlora på att ändra ditt tankesätt till mera positivt!

  Betydelsen av att tänka rätt sorts tankar för att komma vidare i sitt liv mot en bättre hälsa, drömmar och mål.