Grundpaketet för en månadsförbrukning.
Grundpaketet för en månadsförbrukning.
Kvällsdrink & Morgondrink
Kvällsdrink & Morgondrink

Kosttillskott - När dom är som bäst!

FitLine - från PM-International

Jag kom i kontakt med PM:s kosttillskott- och näringsprodukter 2014 och efter någon månad gav det effekt på ett stabilare blodsocker, bättre sömn, piggare under hela dagen, orkade mer, bättre återhämtning och bättre fokus. Att dom dessutom är vattenlösliga och har mycket god smak hjälpte ju till att fortsätta dricka produkterna varje morgon och kväll.

Jag trodde att det skulle vara så här när jag kom upp i min ålder att känna sig svullen efter varje måltid, ofta halsbränna med påföljd lite illamående och ett blodsocker som åkte upp och ner under dagen. Hormonerna i obalans och humöret med det, trött och orkeslös på eftermiddagen, jag mådde inte så bra som du ser, och jag trodde verkligen att så här är det att bli äldre. Jag hade helt fel och det är jag så glad över och att jag nu kan berätta för dig och för många andra...att det går att få må bra och helt okey och till och med superbra med dessa produkter! Kontakta mig på 073-803 73 83 via SMS så kommer vi överens om en tid att prata mer om produkterna och hur de skulle kunna hjälpa dig.

Om produkterna:

Kosttillskotten är helt ekologiska och hårt kontrollerade av bl a TÜV-Syd som innebär att de kollar av alla nya produktioner att innehållet stämmer överens med innehållsförteckningen. Och för de som tränar och tävlar på elitnivå är det tryggt att veta att produkterna finns med på Kölner List, och vad det innebär är att de inte innehåller några dopingämnen.

Om du är allergisk mot någon frukt, grönsak eller ört så är alla kända allergenerna borttagna. Detta gör ju att så många av oss som har allergier nu kan får i oss alla vitaminer och mineraler på ett enkelt och säkert sätt och dessutom inte behöver vara rädd för någon bieffekt.

Varför är dessa kosttillskott bättre än andra som finns ute i handeln?

Vad jag läst och lärt mig så finns det bara 5% av alla kosttillskott i världen som verkligen innehåller det som står på burken, det känns ju helt galet!!! Jag har provat många produkter genom åren och nu förstår jag varför jag inte känt någon effekt tidigare och det gjorde ju att jag var mycket skeptisk när jag kom i kontakt med FitLines produkter, varför skulle de vara bättre???

Med ett helt gäng av läkare, forskare och vetenskapsmän/kvinnor som med över 300 års gemensam erfarenhet, har tillsammans tagit fram ett sätt att få vitaminerna, mineralerna, fibrerna att tillsammans verka och komma in på cellnivå och det bara under några minuter. Med denna metod NTC (Nutrient Transport Concept), kan produkterna ge en högre biotillgänglighet och effekt som du kan känna på olika sätt men ett är en liten kittling eller som vi kallar det Fluch, rodnad på huden där du behöver extra stöd och hjälp.

I dessa produkter finns också goda bakterier för tarmen som hjälper kroppen att självläka och det har jag verkligen känt av. Det finns så många fler bra positiva effekter som du också kan få vara med om att dricka dessa produkter, och nu hoppas jag verkligen att du vågar ge din kropp rätt förutsättningar du också, så att du ökar ditt immunförsvar som håller dig friskare och piggare in i framtiden. 

Kontakta mig nu så jag får höra din situation och vad du behöver få hjälp med att förändra din hälsosituation.

Har du dessutom problem med migrän, magen, PMS-besvär, allergier, ledvärk, klimakteriebesvär, diabetes, högt blodtryck mm så kan jag verkligen rekommendera dessa produkter!!! Hör av dig till mig via mail carin.jonsson2012@gmail.com så är du snart igång, du med.

Du når mig också via SMS på 073-803 73 83 så hörs vi av om en tid som passar oss båda att prata om vad just du vill få hjälp med.