Allt blir som det ska - har jag lärt mig med åren.

29.12.2021

I hela mitt liv har jag trott eller blivit lärd att vara, se eller tro på livet utifrån att alla som vill någonstans i livet måste "kämpa" för att komma dit.  Som i en sportutövning för att nå medaljplats, kan jag hålla med om att man måste kämpa/träna idogt för att uppnå viss styrka, snabbhet, smidighet m m.

För att existera som en människa tror jag inte på att varje dag måste vara en kamp eller måsten för att uppnå total framgång och lycka. De som jag sett som kommit "långt" i sin karriär har oftast varit tvungen att offra något/någon eller kliva över någon eller på annat sätt sett till att komma dit dom vill. Ibland kan det till och med vara att ljuga eller säga något ont om en person för att själv se bättre ut. 

Då jag själv levt i en sådan del av mitt liv där karriären var viktigare än allt annat så blev det ett pris att betala och det blev min hälsa. Jag var så nära total utbrändhet men tack vare att jag hade en kvinnlig chef som förstod och gav mig mindre press på resultat, så kom jag undan den totala kollapsen. Istället fick jag så ont i kroppen och då särskilt i mina axlar och armar som jag till slut inte kunde lyfta och knappt kunde klä mig själv. Det blev operation efter något år men en arm i taget så det tog ett tag innan jag var tillbaka i arbetet igen. Då var jag inte fullt medveten om min egen skuld till mina sjukdoms symtom men efter några år och andra erfarenheter inom samma yrkesområde förändrades min syn på varför jag egentligen var här eller rättare sagt så kom alla mina tankar tillbaka från min barndom hur jag då såg och kände varför jag var är här på planeten Jorden.

Så här såg och ser jag på det; Mitt uppdrag här på Jorden är att vara en god människa och vara i samklang med andra så att vi tillsammans kan skapa en harmonisk atmosfär där vi lever, umgås och bor. Detta innebär att vi till exempel byter varor och tjänster med varandra och ser till att alla har vad som behövs. Ingen kan vara eller leva här i denna gemenskap som har en baktanke eller illvilja och styrs av sitt Ego. 

Denna tro hade jag redan som liten och fick höra så många gånger att jag var en drömmare och hur naiv jag var som trodde att människor skulle kunna fungera så med varandra. Inte underligt att jag tillslut ställde in mig i ledet och blev hjärntvättad. 

Kyrkans kraft eller de prästerskap/predikanter som fanns under min uppväxt var inte det minsta förlåtande, ömsinta eller kärleksfulla utan dom predikade om djävulens kraft och vart jag skulle hamna om jag inte trodde på Gud och Jesus. Men varför pratade han/dom så mycket om det onda om det fanns så mycket att glädjas åt och se alla under som fanns skrivna om i Bibeln? Helt sjukt hur de ville ha mig under sin makt och i rädsla. Och jag som trodde så på kärlek och omsorg för andra och göra allt gott jag kunde så att alla runt omkring mig hade det bra?! Inte underligt att jag kände mig utanför och udda och inte fann någon tillhörighet.

I dag vet jag att alla konflikter och krig har skapats av den onda sidan för att vi ska känna rädsla och osäkerhet inom oss och lita till regering och maktutövare gör allt dom kan för att skapa fred.  Dom ville även skapa misstro för min granne, arbetskamrat, personen jag möter på trottoaren, jag du fattar om vi inte tillhörde samma kyrka eller församling, fackförbund eller organisation eller sätter våra barn i skolan allt för att splittra oss och skapa rädslor. Den rädslan är något som dom älskat att sätta oss i men nu är det slut på den makten för den har jag iallafall tagit tillbaka och vet nu att jag är lika magisk som Kristus som gick på vattnet eller andra oförklarliga händelser ha visade oss.

Det jag vill visa med denna text är att Du och Jag är lika starka, magiska och älskade och ingen ska känna sig mindre värda, vi är helt enkelt komna från samma Gudomliga Källa. Önskar så att du känner min kärlek till dig just nu och att du kan se inom dig hur vi alla kan göra denna planet till det som det en gäng var tänkt att vara - Paradiset på Jorden!