Svårt att nå dina drömmar och mål?

29.09.2019

En dröm kan vara både liten och stor och också ändra sig vart efter jag blev äldre. Oavsett när denna dröm skapades så var jag helt säkert allvarlig och menade varje ord jag tänkte om hur denna dröm och hur den skulle förändra mitt liv. Efter ett tag, några månader eller år så kanske drömmen kändes svår att förverkliga och nå eller helt enkelt inte var aktuell längre. Så har jag känt många gånger och lite tappat tron på att kunna nå dit jag ville med mitt liv men det krävdes lite mer av mig själv än jag trodde först.

Trixet var att jag varje dag måste tro på min dröm och se mig själv leva i den och prata med mig själv och gärna med andra om hur mitt liv kommer att se ut när jag lever i min dröm. Det kan kännas både pinsamt och löjligt men alla stora och framgångsrika personer som du tänker på just nu har säkert många av dom gjort samma resa men inte gett upp under tiden.

Vet du inte idag vad du vill med ditt liv och det snurrar bara runt i huvudet med tankar som du inte tycker leder någonstans? Då kan jag erbjuda dig en samtalsform som effektivt reder ut vad som du känner är viktigast tanken eller funderingen du bär på och det gör jag genom att ställa relevanta frågor till dig som leder dig djupa in i den tanke, dröm eller mål du bär på. Boka ditt Prova-På-Samtal här: