Gör dig redo att ta emot kärleksfulla och kraftiga energier nu och framåt?

03.03.2023

Vare sig du tror på energier eller inte så kommer Mars månad inte att gå dig förbi, tro mig. Du kommer att känna det hela din kropp och vi kommer att känna det olika var och en av oss beroende på hur långt vi kommit i vår uppstigningsprocess. Många beskriver denna tid att de ser mer ilska, frustration, bråk mellan varandra,  mellan deras parter. Alla dessa känslor är ett kvitto på att vi nu håller på att rensa ut det som vi inte längre vill ha i våra liv. Visst det svårt att just i det ögonblicket tänka på att detta är orsaken när du är mitt i ett hett samtal som känns som mellan liv och död.  

Fick en så bra beskrivning här om dagen hur denna tid kan kännas. Tänk dig att vara höggravid, ja om du nu är kvinna och burit på ett barn så vet du, och du är mitt i dessa molande förvärkar som kommer och går, och helst av allt skulle vilja lämna över till någon annan att ta över för det känns outhärdligt att leva över en sådan smärta. Men du är inte ens medveten då om den smärta som du kommer närmare och närmare, till själva förlossningen men även den överlever du helt magiskt.

Där är vi nu i förvärkarnas tid. Här kommer vi att få se många lämna över stafettpinnen till någon annan för de orkar känna smärtan av att veta och förstå att de varit lurade i hela sitt liv och förödmjukelsen över att ha haft fel om så mycket. De kommer inte att orka se allt som kommer fram och upp till ytan om vad vi levt under och i så de checkar ut helt enkelt och lämnar jordelivet. Vi som fortfarande är kvar lägger ingen vikt över att de inte orkade vara kvar utan sänder kärlek till dom för de gjorde sitt eget val och genom deras fria vilja.

7 Mars 202 3 - Fullmåne i Jungfrun.  Planeten Pluto går i slutet av månaden in i Vattumannen (första gången på cirka 250 år!), Saturnus går in i Fiskarna (snart 30 år sedan sist). Saturnus gör sin entré i Fiskarna tisdag den 7/3 och det mindre än en timme efter Fullmånen inträder - Himlen på Jorden. Denna tid är en superviktig tid för dig som verkligen vill släppa taget om beteenden, tankar eller känslor som du vet inte gynnar dig på det personliga planet. Denna energi från månen håller i sig i någon vecka och ger dig möjlighet att transformeras inifrån och ut, om du vill. Så tacka för att du får hjälpa att rensa ut och fylla på med ny och fräsch energi.

Nu är vi äntligen på väg in i den Gyllene Tidseran/Himlen på Jorden, där vi blir fria från allt ont som funnits här i tusentals år som girighet, missunnsamhet, avundsjuka, ondska, hämnd  ja alla dessa egenskaper som håller oss i låg frekvens och gör oss egoistiska men även lägger offerkoftan på oss själva.

Att manifestera är starkare än någonsin förr så passa på att tänka positiva tankar om dig själv och för den framtid du vill ha här på Jorden Terra, som t ex fred och frihet, överflöd åt alla, gemenskap och samförstånd, att alla är lika värda, att alla kan göra någonting som är värt mycket för någon annan oavsett hur stort eller litet det är. Det kommer att finnas så mycket kreativitet hos alla där jag bl a ser hur vi inom snar framtid kommer att odla och skörda vår egen mat men också kunna byta varor och tjänster med varandra så att vi aldrig behöver äta någon massproducerad industriell mat utan näring framöver. 

Den 21 mars 2023 är det Vårdagjämning och då startar vi nya året och från och med denna dag kommer det också upp många sanningar om händelser som varit hemligstämplade för oss att veta som t ex vad det var tänkt att göra med antalet människor på jorden, vad vaccinet gjort med dom som tagit dessa under senaste 3 åren samt alla tidigare. Vart tar alla skattepengar vägen? Vart har alla försvunna barn/ungdomar/unga kvinnor försvunnit och vad har de använts till? Vem regerade Vatikanen och vem är dom som håller dom om ryggen? Varför har viktiga personer och fina människor som talat öppet om vad de tror och vet om olika myndigheter plötsligt blivit sjuka eller hängts sig eller hittats döda i badkaret m fl händelser och utredningar visar inget brott???

I hundratals år har vi litat på och trott att kungligheter, myndighet, högre instanser, regeringar, media m fl att de säger och gör är för vårt bästa och att de visar och säger oss sanningen. Nu är tiden här då vi inte längre tror eller litar på vad som sägs på TV:n (Tell A Vision = Berätta en vision), eller på Radion som skickas ut i en viss frekvensvåg som påverkar vår hjärna att tro på vad som sägs. Detta ämne är alldeles för svår att här kortfattat bevisa för dig men du vet säkert redan allt om denna manipulation som vi levt under så länge, men nog om detta och nu till mer positiva händelser.

Nu är vi snart där eller många är redan där då vi ska återupptäcka den supermänniska vi är! Vi är ju skapade av Gud, en avkomma från det Högsta så därför har vi samma styrka, kraft, gåvor, empati, kärlek manifestationskraft att ta anspråk på och även använda i kärleksfullt syfte. Du och jag har förmågor som ligger gömda inom oss som varit förtryckta men som nu bubblar upp inom oss vill användas igen för att få göra nytta för mänskligheten igen, wow!!! Jag blir själv så nyfiken och exalterad på vilka gåvor jag själv har och vad jag ska göra för att på bästa sätt finnas till hands. för dom jag möter???

Är detta svårt att greppa över så har jag en ganska bra liknelse som kanske förklarar detta bättre: Du är i en kropp som är gjord av biljoner celler men du är också en hel kropp/en cell. Du som cell lever här med mig just som också är en cell och alla andra biljoner personer som lever nu blir en hel universell cellkropp, gigantisk kropp! Så om jag som en av dessa celler inte mår bra så påverkas alla ni andra celler också och det skapar obalans i hela vår kropp. Så har vi levt tills nu omedveten av att vi alla har ihop och påverkar varandra. Nu är det dags att synka ihop våra celler som tror på att vi är lika viktiga och behövs så att vi tillsammans kan balansera upp obalansen och därefter fixa till vår framtid som det en gång var tänkt, Paradiset på Jorden. Hoppas att du hängde med på min liknelse och vill vara med på den resan för du är viktig?!

Vad jag också vill nämna är att det är superviktigt nu att under närmaste månaden och framåt hålla dig så positiv och glad och centrerad för vad du tänker att DU VILL FÅ MER AV IN I DITT LIV kommer in fokuserar på vad du inte vill få in mer av. För som jag berättat tidigare i texten är att vi nu är inne i en tid där allt går snabbare och lättare än tidigare att manifestera in i sitt liv, så var varsam om vad du tänker på.

Något helt annat som jag tänkte dela med mig av är att, är du som jag sedan barnsben sårad och haft en osäkerhet runt omkring dig själv om varför du är här och varför du kanske känt dig utanför i olika sammanhang eller inte känt dig sedd, så skickar jag med dig detta att säga eller tänka på varje dag: Jag är stark, Jag är vacker, Jag är älskad, Jag är värdig, Jag lever i överflöd, Jag är unik, Jag är betydelsefull, Jag är viktig, Jag är ...    Fyll i det du behöver säga till dig själv för att stärka dig och känna att du är här för en anledning, som jag är och alla andra, lika viktig och betydelsefull för att vi ska kunna vända detta skepp mot Paradiset på Jorden. 

Och är du dessutom som jag nyfiken på hur och varför och vart om alltet mm om vart vi är på väg så finns det otroligt fina människor därute som ställt upp och berättar vad de kommit fram till i olika videos. Kanske någon av dessa också blir din favorit att lyssna till för att bli inspirerad av. Kom ihåg att använda din egen magkänsla och intuition när du lyssnar, om det känns rätt i ditt hjärta och resonerar väl med dig och din tro. 

Några av de Youtube-sidor som jag besökt och lyssnat till under åren för att stärka mig finns länkade här nedan. Jag blev ledd till dessa när jag började söka mer information och för att fylla på energi och kraft, för att orka med att vara ensam om att tro på att spirituella krafter och gudomlig vägledning finns.

Honey C. Golden: https://www.youtube.com/@honeycgolden/playlists 

Charlotte Rexmark: https://www.youtube.com/@charlottarexmark/videos

Christina Grossi: https://www.youtube.com/@ChristinaGrossitv/videos</p>

Heart of Gods: https://www.youtube.com/@heartofgods1171/videos

Megan Rose: https://www.youtube.com/@meganrosecontact/videos

Zoe: https://www.youtube.com/@ZoeDevi/videos

Björn Lundberg: https://www.youtube.com/@DenNyaManniskan/videos

Wisdom from North: https://www.youtube.com/@Wisdomfromnorth/videos

Vill du komma i kontakt med mig för ett spirituellt coachingsamtal så är du välkommen att skicka ett SMS till 073-803 73 83 så kommer vi överens om en tid som passar oss båda.

 
Du är en superwoman/superman och är viktig för oss alla att du finns!
Du är en superwoman/superman och är viktig för oss alla att du finns!
Moder Jord gör sig redo att föda fram Paradiset på Jorden
Moder Jord gör sig redo att föda fram Paradiset på Jorden
Ljuset kommer för att frigöra dig!
Ljuset kommer för att frigöra dig!