KOLLAGEN - Smidighet, lyster och styrka, inifrån och ut, får du med BEAUTY-produkten!

09.11.2019

Jag har inte hunnit med att berättat om denna SUPER-produkt ännu men nu är det äntligen dags för mig att få berätta om min favoritprodukt! Varje dag hör jag om effekter Beauty-produkten ger dom som använder den och då inte bara synligt på huden utan känner inne i  hela kroppen. Vad innehåller denna superprodukt då, Jo KOLLAGEN!

Varför behöver vi extra av Kollagen?

När vi föds så har vi alla ämnen i kroppen som vi behöver för att kunna stå emot allt våra kroppar utsätts för under ett liv och ett av de ämnena är kollagen som finns i all bindvävsstruktur, så som leder, brosk, hud, hår och naglar m m. Kollagen är bortsett från vatten den dominerande substansen i vår kropp, ett protein som byggs upp av flertalet olika aminosyror, fetter som hjälper bl a våra hjärnor att fungera. Det tråkiga är att vi tappar dessa viktiga ämne allt eftersom vi blir äldre men också genom vår livsstil som kanske är rökning, utsätter kroppen för hög exponering av sol eller har en diet med mycket söta livsmedel i mm. 

Jag brukar jämföra våra senor med ett gummiband som torkat ut och tappat sin elasticitet av luft och solens strålar och när du ska dra i gummibandet så går det av och har tappat sin funktion.

Jag tror att det inte är bara är jag, utan många av oss, kvinna som man, som vill se så bra ut som det går och även orka med att träna, få effekt av träningen, ha ett hår som mår bra, starka och fina naglar, vikten under kontroll och må helt enkelt bättre än bra.

För att uppnå detta så krävs det i dag att vi tillsätter kosttillskott som bl a är kollagen, för att hjälpa kroppen att hålla sig stark och fräsch så länge som möjligt.

Visst, åldern har sitt pris, men om vi kan hjälpa våra kroppar att hålla längre med och det med hjälp av naturligt kosttillskott, så tackar jag gärna Ja till denna BEAUTY-produkt, hur gör du? 

Ta möjligheten här att på ett enkelt sätt fylla på ditt dagsbehov av KOLLAGEN

Genom att dricka produkten utblandat i ett glas vatten varje morgon, stärker det dig och din kropp inifrån och ut, och den smakar dessutom gott!

Beställ din månadsförbrukning av mig genom att klicka här: Boka dina produkter här

PS: Kollagen finns naturligt i inälvsmat gjorda av gris- och nötkreatur, som t ex kan vara buljonger, lever, blod mm. 

PM-Internationals kosttillskott ger en högre biotillgänglighet genom det exklusiva Nutrient Transport Concept, NTC.

Kollagenpeptider och naturliga växtextrakt bidrar till en vacker strålande hud.

En speciell kombination av vitaminer och mineraler stödjer bindväven och bidrar till hälsosamt hår och nagla.

Koppar och zink hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Njut av en utsökt fruktig bärsmak

Resultat efter 3 månaders användande av FitLines Beauty-produkt.