Vill du få en förändring i ditt liv men vet inte vart du ska börja?

05.09.2019

Om du just nu sitter och har klickat in på min blogg så har du kommit en bit på väg att vilja prata med en utomstående person och kanske med mig, en samtalscoach? Ett första samtal brukar för det mesta kännas trevande men det är ju helt okey och det släpper oftast efter någon minut.

Har ju själv suttit i den stolen när jag fick mitt första coachsamtal och efteråt tänkte jag " Varför har jag inte gjort detta tidigare, så grymt effektivt och vad skönt att någon bara lyssnar på mig!!!"

Vad är det som är så bra med ett coachsamtal? Till att börja med vet jag att många av oss har inte någon direkt nära person att lätta sitt hjärta med trots att vi har massor av vänner, men det är speciellt att vara helt öppen med sina inre och kanske skrämmande tankar med någon.

Mina erfarenheter är att tankar och funderingar som snurrar i huvudet gör att det inte ofta går att bena ut av sin egen kraft utan här behövs en person ett neutralt bollplank att lyfta varje tanke med.

I ett sådant samtal med mig är det lättare att värdera om tanken ska gå över i handling eller om den ska läggas undan tills vidare och låta hjärnan vila från den.

Hur ditt samtal med mig kommer att gå är helt upp till dig och hur öppen du är med att lyssna på din inre röst och vad den säger dig, hur sann du är mot dig själv och om vad som egentligen händer när du pratar om de ämnen du vill lyfta upp. Du kommer absolut att få med dig något värdefullt och lära dig hur du fungerar och vad du värdesätter i ditt liv, jag lovar.

Boka ditt Prova-På-samtal här: