Wow, vilket spännande år vi kommit in i, 2023 2023=7, det spirituella och sanningens år!

11.01.2023

Ser verkligen fram emot att få uppleva detta år 2023, 2+0+2+3 = 7, som ska ge oss helt nya möjligheter att komma vidare och växa spiritualitet och i våra uppdrag här på Jorden. Det blir en som en pånyttfödelse då allt negativt kommer att lämna oss och vi får växa och bli dom vi var tänkta att vara.

År nummer 7 är relaterat till inre visdom, mystik, intuition och inre styrka och uppkoppling till våra nära Änglar och särskilt till Universum/Gud/Vår Skapare.

Tror du som mig att vi är här av en anledning så kommer du att fortsätta läsa min text om mina upplevelser och min syn på saker och ting som händer nu, annars lämnar du mig här och vi ses en annan gång om det är meningen.

Nu är vi inne i en fantastisk tid och period för oss alla på jorden då vi Astrologiskt går in i Vattumannens tid som handlar om det spirituella och att vi får upp ögonen om vad vi blivit lurade på och om av en visst grupp av individer som levt på oss men nu är de borta från Jordens yta och vi har tagit tillbaka vår planet.

Visst kommer det att vara tufft för många som som inte förstått att de varit lurade alla dessa år om att livet handlar om att leva i ett ekorrhjul, jobba 8-17, inte orka någonting annat efter jobbet, betala skatt på redan skattade pengar mm mm.

Därför är det extra viktigt att du och jag som fattat detta och vet att vi är på väg till Paradiset på Jorden, finns där för dom och visar empati och förståelse men också ge svar och stöd så mycket vi kan.

Tyvärr kommer många av våra nära och kära inte att klara denna utmaning men det är som det ska vara då vi ALLA har skrivit ett Själskontrakt innan vi kom ner här denna gång. Men vad jag vet så dör ingen för evigt då döden inte finns, vi finns bara någon annanstans i Universum som vi bestämt.

Det finns så mycket jag skulle vilja berätta mer om som jag lärt mig och upplevt men då kommer det att bli en eller flera böcker så jag lämnar detta ämne här och återkommer igen med fler tankar framöver.

Jag hoppas du får inspiration och känner att någonting av min text resonerar med ditt inre som gör att du växer i din tillit till varför du är här och nu för du är viktig och behövs lika mycket som jag.