Eget inre jobb och reflektioner på mitt liv.

20.02.2024

Som min rubrik säger så har jag tagit tid att reflektera och jobbat på mitt inre liv under en lång tid och nu är jag här igen och jag är så glad att jag nu fått tillbaka kraft och energin igen.

Många av oss som vaknat upp runt mars 2020 har varit nere i många olika "rabbit holes" under dessa år för att både få bekräftat men också ta reda på vad som dolts för oss under många många år.

Sanningen har både vart upplyftande men också jobbigt att ta in då mycket av vad vi varit med om i tusentals år som krig, svält, våld, slaveriet som helhet, satanism och allt med det men också allt som gjorts i Guds namn och hur det har påverkat oss och gör ännu.

Det jag har tagit in i min själ och som jag inte längre vill bära med mig utav har under det senaste året kommit ut i olika symtom som gjort att jag inte kunnat vara där för någon annan då min energi bara räckt till för mig själv och knappt för mina närmaste.

Att det varit jobbigt kan jag inte förneka men nu efteråt då energinivån balanserats och jag kan för mitt inre se längre bort än min egen hustomt så känns det värt allt det jobbiga. Jag visste hela tiden att det var utrensing som jag var med om men för den skull har det inte varit bekvämt.

Under en sådan här tid i ens liv så var det otroligt skönt att jag hade mina närmaste själssystrar nära som peppade och skickade healing till mig och som fanns där när jag behövde få prata om mina upplevelser. Varför jag skriver så är för att jag lever med en partner som inte alls tror på det spirituella alls och under denna tid så har jag för honom varit "sjuk", så därför var det extra jobbigt att inte kunna få det stödet och förståelsen av honom.

När vi klev in i året 2024 så kände jag en sådan befrielse på något vis och som jag förstått många av oss kände, att nu går vi in i den NYA TIDEN där ondskan inte kommer åt oss längre. Det innebär inte att vi inte kommer att se och höra om den på nyheterna men som jag upplever det så är jag helt neutral och jag får inget engagemang känslomässigt i det jag hör och ser. 

Kan beskriva det som att jag förstår hur alla känner det men samtidigt då jag vet att varje person som är här på Moder Jord just nu har valt att vara här för att uppleva allt det dom är med om så kan jag bara skicka kärlek till personerna och veta att allt kommer att bli som det ska vara. 

Det kan låta kallt och hårt men då allt vi upplever här bara är en film eller ett skådespel för att lära oss var och en att leva i vår suveränitet, inte låta någon annan kliva på oss eller över oss och att vi alla var och en har lika värde.

Vi kommer från samma Gudskälla och vi är Ett, Du är Jag och Jag är Du. Hur kan jag slå Dig då det blir att Jag slår mig själv! Den tanken var svår att ta in för mig för 5 år sedan men under dessa senaste 4 åren så har jag tillsammans med Mitt Högre Jag, min själ, programmerat om mina tankar och mitt hjärta och det är så befriande att veta att jag är inte ensam utan har alla er i min närhet.

Allt det jag kände under min uppväxt har nu blivit sant och som ett exempel så har drakarna, älvorna och andra Gudomliga varelser som jag sett och känt av under min barndom nu besannats i mitt vuxna liv. Det som jag fick höra av vuxna när jag var barn, att det bara var sagor och hittepå och att jag bara inbillade mig vad jag såg, nu vet jag att det var dom jag såg och att dom alltid har funnits i min närhet. Tack för att ni inte gav upp om mig.

Nu väntar en fantastisk tid framöver för oss som vill skapa en fridfull framtid tillsammans. Genom att se inom oss hur vi verkligen vill att vår värld ska se ut, där alla passar in, utan dömande eller värderande, här får alla kreativt skapa sin egen bästa värld, och den börjar redan här i våra hjärtan, vår själ ja i vårt inre.

Hur ser ditt bästa liv ut i framtiden utan alla dessa krav, förordningar, lagar och regler? Hur bor du? Hur reser du? Vad äter du? Vad vill du sysselsätta dig med?