Håll ut och håll ljuset tänt och högt för vi har aldrig varit så nära som nu!

06.07.2022

Om du är "vaken" som jag så vet du att allt som händer just nu runt omkring oss i världen och även nära oss varje dag är i sin sista linda som det står i Uppenbarelseboken. När sista Trumpeten ljuder så kommer vi att få skåda sanningen och göra vårt största val om vart vi vill gå, då kommer agnarna att ska skiljas ifrån vetet. 

Vad jag menar att vara "vaken" är att vi har förstått att vi blivit manipulerade av dom som tagit makten ifrån oss (Satan, Djävulen eller hur du vill benämna det Onda), och nu sett igenom gardinen om lögnerna de skapat för att hålla oss i rädsla och förminskade om vår egen styrka.

Det tog ett tag eller många år att öppnat upp min egen intuition om vad som känns rätt och fel igen men våren 2020 var det dags och då kom den med öppna spjäll vill jag lova. Då detta hände har det lett mig vidare till att söka information och kunskap på andra alternativa platser som inte pratas om i de traditionella medierna och det blev att vända blad i mitt liv på många sätt. Allt jag känt men inte kunde få bekräftat under min uppväxt fick jag nu bekräftat med fullo och jag förstod nu varför jag känt som jag känt.

Vi är alla skapade med denna intuition och känsla men blivit lärda att inte säga"jag känner att jag inte vill göra detta, nu känner jag att jag måste...Det där känns inte rätt...". Istället så fick jag höra många gånger -Du ska inte känna efter så mycket!, och då blev det till slut att jag stängde av.

Nu tillbaka till Uppenbarelseboken, och jag säger inte att allt som står i Bibeln är sant eller rätt då det visat sig att de "Onda krafterna" lämnat kvar vissa skrifter om sanningen av någon anledning men också tagit bort delar som skulle ha varit till stor stor hjälp för oss att förstå hur starka och kraftfulla vi är skapade som människor. På det viset så kunde dom hålla oss under mattan och använda oss till att göra grovjobbet så att dom själva, dom som tagit makten ifrån oss kunde flyta ovanpå och njuta av denna fantastiska planet och allt den kunde erbjuda utan att betala.

Tack och lov så kommer mer och mer fram nu på både gott och ont som hänt oss människor under miljontals år och det är på de alternativa medierna och inte av dom som styrs av pengar.

Det kommer att vara chockerande och skapa olustiga känslor samt vara svårt att ta in för många om vad som gjorts emot oss och även ta lång tid att bearbeta. Det är då som det är så viktigt att jag och vi alla som vet det mesta redan håller Ljuset och Kärleken högt så att vi kan finnas där och stötta och förklara för alla som börjar förstå vad dom blivit lurade att tro på, ja det är näst intill om ALLT! Detta kan skapa rädsla, ilska, förnedring, obehag, självmordstankar mm och det kan kännas som marken viker undan för dom och en känsla om att falla ner i ett mörker ett djupt hål men det är då vi ska finnas där och säga att det är okey att känna som dom gör en stund och ta hjälpa av oss och varandra.

Allt kommer att bli bra om vi inte fastnar och ältar det som redan varit utan sträcker på oss och kliver upp och ser framåt och förstår vilken egen inre kraft vi har att förändra allt till det bättre på alla plan tillsammans.

Vi är alla en del i alltet och ingen kommer att missa den sista Trumpetens ljud, det är upp till var och en att öppna sitt hjärta och lyssna inåt och känna vad detta ljud säger oss. Vi är skapade med fri vilja, i alla lägen, ingen bestämmer vad du eller jag ska tycka eller tänka, om vi inte låter dom ta den makten ifrån oss så klart.

Detta är mina tankar och min sanning men den behöver inte vara din sanning då jag vill med detta inlägg väcka dig om att du har eget ansvar om att ta reda på din sanning. Vill också göra dig medveten om att inte bara ta in allt du ser och hör utan att ifrågasätta de, lära dig känna efter om det känns okey för dig att tycka samma sak, ta tillbaka din intuition och kraft att avgöra vad som är bäst för dig! 

Vet du inte vart du ska börja eller hur du ska komma vidare så är du välkommen att boka en samtalstid med mig genom att SMS:a till 073-803 73 83, så kontaktar jag dig och där kommer vi överens om en tid som passar oss båda! 

All kärlek och ljus till dig!