Fullmåne i Kräftan 18 januari 2022 - Vad vill den säga oss?

18.01.2022

Idag den 18/1 2022, är det Fullmåne i Kräftan som vanligt ger dig möjlighet att släppa taget om något som du INTE vill ta med dig framåt i ditt liv som inte längre ger dig något.

Det kan vara en vän, en livsstil, ett tankesätt om något, ett förhållande till en partnern, familjemedlem, arbetskamrat eller någonting som bara du vet vad det är.

Har du inte provat eller har du svårt att tänka hur du ska göra eller inte har hört denna tanke eller synsätt förut så kan jag ge dig en bra Metafor: Om du tänker att du har sååå fullt i din garderob att när du öppnar dörren så faller det alltid ut något plagg eller flera som du inte tänkt använda men som bara ligger där. Denna gång när du öppnar dörren så tar du plagget som ramlar ut samt de plagg som du blir så less på att se när du ska välja kläder och lägger dom i en påse eller kartong och bär ut i hallen och tar med ner till återvinningen för att bli av dom. Exakt så ska du göra nu idag och varje gång det blir Fullmåne, skriva ner på ett papper det som du vill lämna bakom dig och ta ett djupt andetag ner i magen och blås ut luften långsamt samtidigt som bränner upp papperet som du viktigt ihop och tänka på vad du vill FÅ IN i ditt liv istället.

Nu har du gjort dig själv en tjänst för framtiden och får på detta sätt plats för nya tankar, vänner, upplevelser mm, fint eller hur?

För att se vad vi skulle få med oss inför denna Fullmåne drog jag två kort idag där jag frågade mitt Högre Sanna Jag vad vi och mina besökare och följare behövde veta vad denna Fullmåne ville ge oss. Fick dessa två kort som jag drog ur Quenne of the Moon Oracel samt Moonology Cards Oracel. Läs gärna hela förklaringstexten till dom som ger dig en hint om vad du behöver tänka på just nu tills nästa Fullmåne.

Ljus & Kärlek till dig

 Du är en magisk person som här just nu på planeten jorden, och du har fri vilja att själv bestämma vad du vill ta in eller välja bort i ditt liv.