Boka ditt kostnadsfria 20 min. Prova-På-Samtal med mig redan i dag!

19.11.2021

Första gången jag själv fick testa denna effektiva samtalsform under min utbildning till samtalscoach, blev jag lyrsik och där och då fick jag en AHA-upplevelse. Många av mina tankar blev lösta där av mig själv och vilken lättnad när jag blev medveten om hur lätt det är när man har rätta verktygen att komma fram, ur och vidare.

Efter denna upplevelse såg och kände jag att det var just denna samtalsform som jag saknat i hela mitt liv att fått ta till när jag inte kunde komma fram till en lösning på mina egna problemet eller tankarna och funderingar som mina vänner m fl ville få hjälp att lösa och få svar på.

Nu är jag utbildad och Dipl. Samtalcoach och redo att hjälpa även dig att hitta dina lösningar och svar som du bär inom dig. Alla tankar har en mening och vill säga någonting till dig och några av dom är särskilt viktiga att lyssna på för att komma vidare i sitt liv. Tveka inte, det är helt kostnadsfritt de första 20 minuter med mig där jag vill ge dig en känsla om denna samtalsform om den är någonting för dig. Coachning när den är som bäst!

Samtalen sker via telefon och jag har så klart tystnadsplikt.