Hur länge fungerar vi utan kärlek och närhet?!

23.03.2020

I går och i dag på morgonen kände jag så starkt att jag måste bestämma mig för om jag vill leva i Kärlek eller i Rädsla och bestämde mig då för att det är i kärlek som jag vill fortsätta leva. 

Jag tror att om vi ställer dessa två ord och innehåll mot varandra och känner hur dom påverka oss inombords just nu och vad dom skapar för känsla inom oss, så blir det ganska snart självklart att välja Kärleken, i i alla fall för mig.

Hur jag ska göra för att undvika att hamna i rädsla fortsättningsvis: Jag ska försöka så mycket jag kan undvika att lyssna och läsa vad som sägs på TV, Radion eller på Sociala medier om olika teorier, spekulationer eller annat som kan skapa mer rädslor inom mig, då jag är fullt medveten om att jag har lätt för att påverkas negativt. Men jag vet också att vi alla är olika mottagliga så du måste själv bestämma och känna efter vad du måste undvika i ditt liv för att må bra.

Jag vet iallafall att jag inte vill hamna i inre frossa som det blir när jag matas med negativt innehåll då väljer jag att slå av, byta kanal eller gå ut ur rummet, och väljer istället att lyssna på någon härlig och glad musik, se på en film som ger mig inre glädje eller en dokumentärfilm som lär mig något nytt. Att gå på en promenad i naturen och i solen och krama ett träd gör jag ofta för det uppfyller mig med så härlig energi och harmoni inombords.

Du tycker kanske att jag stoppar huvudet i sanden då jag försöker undvika vad som händer just nu ute världen, men jag är fullt medveten om situationen men jag väljer att istället skicka kärlek och positiva tankar till dom som behöver det, och det passar jag på att göra under mina promenader.

Vi kan inte vara utan kärlek och intimitet som att ge en kram eller en kindstrykning eller en puss på munnen eller kinden, då denna handling ger så mycket både för den som ger och för den som får ta emot. Iallafall är jag sån och har alltid varit, en kramare, en som vill ta i folk för att få en närmare kontakt, ett behov helt enkelt att knyta ann till varandra och skapa en historia ihop. Jag kommer att fortsätta vara så och inte vara rädd för jag vet att kärlek är starkare än rädsla och som övervinner det mesta om den är äkta från hjärtat. 

Hur du väljer att leva ditt liv är så klart ditt beslut men jag vill med mina ord ge dig en tanke eller flera tankar som du kan bära med dig och känna efter om vilket som känns rätt för dig, hur du vill leva ditt liv, i Kärlek eller i Rädsla, det går inte att välja båda.

Skriv gärna till mig hur du tänker och känner om Kärlek och Rädsla.

All Kärlek till dig från mig och jag hoppas få krama dig snart!