Idag lärde jag känna en fantastisk person med fokus på att vara i tjänst för Ljustet & Kärleken

13.12.2021

Denna Luciadag hade jag bokat in ett lunchmöte med en fantastisk kvinna där vi skulle se vart våra vägar kunde stråla samman i Ljusets- och Kärlekens tjänst eller som många också kallar den Källans Gudomliga kraft. 

För mig är det lika spännande varje nytt möte jag får med en person och särskilt om jag inte helt och fullt känner och få höra dens värderingar och livsåskådning. 

Andra gången vi sågs så hade hon redan börjat fundera på sin dröm eller hur hon skulle vilja att det var att jobba 100% i tjänst för att hjälpa så många hon kunde till bättre själslighälsa och välmående. 

Nu är det ju så att det är även min dröm men jag har ju inte riktigt samma bakgrund och kunskap som hon men det är ju det som är så fantastiskt att vi tillsammans kan komplettera varandra och på så sätt hjälpa till med just det jag har i min portfölj och hon med sin.

Förhoppningsvis vill fler vara med i vår dröm eller kanske det visar sig att vi är många som har samma dröm och blir ledda att ses och komma samman. Jag har full tillit att det blir som det är tänkt för när vi har rätt eller sann intention om vad vi önskar oss, att det inte skadar någon annan utan gynnar fler att få vara med i vår dröm, då uppfylls drömmarna snabbare.

Är det något jag lärt mig de sista två åren så är det att ha full tillit och vara öppen för att det kan bli precis tvärt om som jag tänkt eller drömt och då kan det till och med bli dubbelt så mycket bättre. Det är helt enkelt superspännande vad vårt lunchmöte kommer att landa i framöver, för någonting blir det, det är jag helt inställd på.  Jag älskar helt enkelt livet och vad det kan överraska mig med, i dag och imorgon och nästa dag...

Vad drömmer du om att få uppleva i ditt liv som gör ditt hjärta lyckligt?

Kram och ha en bra dag!