Idag startade jag upp min egen hemsida igen. Välkommen in! 

18.11.2021

Har haft min egen Hemsida, Carinslivsstilochhalsa.se, nere ungefär ett drygt år då jag gick ihop med en vän och startade en annan hemsida där vi tillsammans skulle möta upp kring olika tjänster och varor, men av olika själ så var vi tvungna att pausa den ett tag.

Det är svårt att veta hur eller vart man ska synas för att nå ut till dom som jag kan hjälpa med mina tjänster och varor men nu har jag lämnat över detta till Universum om att skicka mig de personer/klienter som det är meningen att jag ska finnas till för. Det kanske låter naivt men då jag har full tillit att jag är omhändertagen av Universum på alla plan och att jag blir guidad att vara och finnas precis där jag är just nu så kommer allt att bli så bra exakt som det är tänkt för Mitt Högstas skull.

Under de två år som snart har gått sedan jag förstod sammanhanget om varför jag alltid känt mig udda, utanför inte förstått detta jagandet om att äga en massa märkesvaror eller att någon annan är mer värd än mig eller ha idoler. En dag i februari 2019 landade det ett lugn, en kärleksfull känsla  en sanning landade in i mitt hjärta med information från många olika håll som gjorde mig så glad...jag är inte ensam...jag är inte dum i huvudet...jag har känt att någonting inte är som det ska men det gick inte att bevisa eller tas på så jag höll mig tyst fast jag bara ville ropa ut allt som kom till mig. Informationen var inte vacker eller rolig att veta om för det var fruktansvärda och hemska saker som vi fått genomgå under tusentals år fram till nu, för att vissa "personer" i styrande grupper ute i världen skulle få leva i lyx och flärd.

Jag kommer inte att skriva mer om det här för när det är dags för dig att få reda på all sanning så önskar jag att du har någon eller några runt omkring dig som kan finnas där och berätta om det positiva också som kommer framöver.

Det ska bli så spännande att få vara med på denna resa in i Vattumannens tidsålder som närmar sig dag för dag. Många kommer att häpna och säker också bli arga när det får reda på allt men då är det så bra att vi som redan förstått allt detta kan finnas till hands och ge hopp och ljus över att det kommer att bli fantastiskt nu när vi är på den Rätta vägen igen.

Ljus och Kärlek önskar jag dig!