Januari 2022 - Vad jag önskar mig under detta år.

07.01.2022

Vilken fantastisk månad och vilket fantastiskt år som vi äntligen kommit in i och jag ser verkligen fram emot allt detta år kommer att erbjuda mig och oss alla som vill tro på att det är nu vi tar tillbaka vår planet!

Äntligen har jag funnit lugnet inom mig själv då jag fått hjälp att förstå min egen inre kraft och lärt mig hitta svaren jag söker. Alla svar har funnits där inom mig själv, i mitt hjärta ja i min själ och jag har inte riktigt förstått det förrän för några år sedan. Visst låter det konstigt att jag inte haft koll på den förmågan men det handlar väll om att jag inte varit mottaglig förrän nu.

Jag har också fått lära mig att det är jag själv som valt, som själ, att leva under denna tid på Jorden. Bland annat för att hjälpa och vara ett stöd för dig som känner sig vilsen och inte förstår varför det är så svårt att leva just nu i allt som sker och som skapar denna rädsla.

Februari 2020: Vi var så många som började förstå att det var någonting som inte stämde med Coronaviruset och allt det som kom runt omkring detta, Loocdowns, ansiktsmask, avhållsamhet, vaccinationer mm och allt negativt som vi matades med via medierna ja överallt men hur skulle jag kunna bevisa det?

Jag kände det långt inom mig att detta är något som är påhittat för att få oss att främja oss mer ifrån varandra och tro att vi är farliga för varandra. Inte lätt att säga och prata högt om med nära och kära och vad jag trodde på så det blev att jag höll mig tyst och lugn och inte medvetet triggade någon att hetsa upp sig omkring mig och min syn på saken. Och på detta så tog jag inte vaccinet, men hur tänkte jag då?! Fri vilja, fri vilja, fri vilja, sa jag om och om igen,- Jag dömer inte dig för att du tar sprutorna så jag önskar att du inte dömer mig för att jag inte tar dom. 

Att leva i denna tidsålder kan kännas rädslofyllt och oviss med all negativ information och statistik som vi matas med via media. Men för mig och många andra med mig firar att vi äntligen närmar oss Vattumannens tidsålder, då mänskligheten tar tillbaka planeten Jorden och tar tillbaka det som var tänkt att vara, Paradiset. Har du läst Bibeln eller andra Profetiska budskap så finna allt detta som vi upplever just nu nedskrivet så det är ingenting jag hittar på.

I begynnelsen var Planeten Jorden Paradiset och vi var magiska personer som inte behövde några instanser, regeringar, chefer, rektorer, myndigheter, lagar o.s.v. som bestämde åt oss vad som var rätt eller fel. Alla beslut och förändringar utifrån togs utifrån kärlek för varandras bästa så blev det inga konflikter eller krig då egot inte hade någon chans att yttra sig på den tiden. Denna syn på att leva i kärlek och i ljus, gav alla lika möjligheter och kraft att skapa sin egen perfekta framtid. Det man ville få in i sitt liv var helt fritt att välja förutsatt att det inte skadade eller sårade någon annan, fint eller hur?! Denna era fanns på Atlantis och även på Lemuriens tid som existerade för ca 4000-år sedan. Men varför den eran försvann var för att EGOT kom in i några själar och ville ta kraften och makten själva att använda mot de övriga, så Atlantis gick under och många goda själar flydde undan innan allt detta tragiska hände.

De onda familjerna/klanerna tog över mer och mer och skapade eländes elände här på jorden allt för att splittra oss människor mot varandra. De till och med skapade krig för att få vinster ur vapenhandel och allt som behövdes under krigen, helt sjukt men sant. Har det blivit bättre med åren, tror inte det trots all kunskap och vetenskap som finns så har det bara blivit värre och värre, fler sjuka, mer mediciner, fler sjuka, mera krig och vapen, knark och människohandel ja det tar aldrig slut vad de skapat.

Här i Sverige trodde jag att fler skulle ifrågasättas Corona-spektakel snabbare än många andra länder men tydligen är vi här i Norden så hjärntvättade och litar fullständigt på våra myndigheter och vi ställer inte ens en motfrågor eller tänker utifrån vår egen känsla. Och gör någon det så är den personen konspirationsteoretiker eller tystas ner och  det känns ju konstigt att inte få säga vad man tycker i ett demokratiskt land???

Men tack och lov sprider sig Ljuset och Kärleken in i allas hjärtan ändå. Tack för det Universum och den Gudomliga Källan för den hjälpen, för jag och många andra håller på att tappa tålamodet med att vi inte får se och höra sanningen i våra medier trots att det sker så många demonstrationer runt om i världen och även i Sverige, mot vaccinationerna och passen som t ex i Stockholm, Göteborg och Malmö men ingenting om det i våra medier. Undrar vilka som äger dessa kanaler???

Av någon anledning började jag söka information överallt på nätet där i februari 2020, och hamnade bl a på Tarot-kort läggningar och då jag alltid varit så intresserad av Tarotkort av någon anledning så lyckades jag hamnade på många fina och ljusa personers Youtube-sidor och jag kände att jag var på rätt väg, för det kändes i mitt hjärta. Sedan hamnade jag på fler och fler videos om andra ämnen där jag fick lära mig och få bekräftat så mycket som jag känt i hela mitt liv, att det finns ett liv efter detta och ett liv före, hur många gånger som helst, och att jag inte är ensam om att tro detta. Att vi alla som är här just nu på planeten valt det själv och att det finns andra goda och onda varelser utanför på andra planeter och i Universum mm mm. 

Tack och lov har jag två fina likasinnade och öppna vänninor som jag kunde och kan samtala med när mina tankar och funderingar behöver ventileras och vi hjälptes åt att se på situationen utifrån Ljusets sida och vi såg och vi ser flera tecken på att vi är på väg mot en ny tidsera. Då de båda har  spirituella gåvor och sett och upplevt mycket inom detta så var det lätt att komma in i samtal som ingen vanlig människa skulle ens tro på men vi förstod att vi skulle vara varandra till hjälp och stöd, om och när vi kände oss ensamma i vår tro. Jag kunde ju inte prata med min partner eller någon annan i min familj om dessa tankar och inte mina vänninor heller, så det har varit underbart att ha varandras stöd.

Jag har fått lära mig att när jag undrar över något som jag inte riktigt kan förstå eller ta till mig ber jag att mina spirituella guider, ärkeänglar, min tre personliga änglar, Moder Jord och Universums goda krafter att hjälpa mig att få svar via drömmar under natten och ofta vet precis jag vad jag ska göra eller svara när jag vaknar.

Då vi alla har skapats med Fri Vilja är det upp till mig och ta in och ta beslut om vad som känns bäst för mig, ingen annan ska säga det till mig. Det är min kropp och min själ och det är jag som får stå där och ta emot eller vara med om något jobbigt som inte känns okey om jag låtit någon annan ta beslutet åt mig. Känns inte helt rättvist eller men då vi fått höra att vi inte ska vara så veka eller svika någon för att vi inte känner för det så är det lätt att lägga över beslut på andra.  Men det är ju just den känslan, intuitionen eller magkänslan som styr och vägleder dig om du låter den göra det men tyvärr har vi glömt bort hur det ska vara men jag ger dig en övning här som kan hjälpa dig. Gör så här; Blunda, ta ett djupt andetag,  låt andetaget landa nere i din mage, håll andan 4 sekunder och blås ut luften ur munnen tills du inte har någon luft kvar, gör detta 3 gånger eller fler om du vill. Låt sedan det viktiga svaret på frågan, beslutet du vill få, landa i ditt hjärta innan du svarar eller tar ett beslut. 

Mitt råd till mig själv och till alla som läser detta brev är - Lev, var glad och tacksam över att du just nu är här på jorden och kan göra allt du kan för att göra den bättre, vi är magiska varelser! Vi kommer att få uppleva denna fantastiska tid som kommer i Vattumannens tidsera med glädje, kärlek och härlig gemenskap med dom som känner som du och de som inte vill vara med på detta kommer att lämna planeten helt enkelt.

Har du svårt att tro eller se detta framför dig så låt din fantasi flöda fritt om hur du ser din perfekta värld inom dig, för den kommer att bli ännu bättre än vad du drömmer eller fantiserar om, var så säker!

Vill du prata med mig eller få tips på information så hör av dig till mig på 073-803 73 83.

Namaste och all Kärlek och Ljus till dig!