Nu har vi äntligen och definitivt klivit över till Vattumannens tidsålder.

15.03.2022

Den stora Kristusportalens öppning skedde vid vintersolståndet 21 december 2020. Och i den underbara energin kommer mänskligheten att befinna sig i under de kommande 2000 åren, och det finns ingen återvändo.

Det skulle ha skett vid Millennieskiftet men då var vi inte nog många som var spirituellt uppvaknade och vi behövde mer tid på oss att släppa taget om och förstå vilken skada dualismens 3D-värld gjort med oss där Egot styrt oss. Här var det pengar, framgång, resor till hippa ställen, synas med viktiga personer eller sina idoler, äga en massa saker som gällde just då för att vara någon och det skapade ett "vi och dom". Antingen var du en lyckad person eller så var du bara bottenskrap om du inte tillhörde denna grupp av människor.

Nu väljer många av oss en global gemenskap och enhet i 5:e dimensionen där kärlek råder fullt ut och ett lika värde och där vi återskapar eller återvänder till den galaktisk gemenskapen med våra systrar och bröder.

Våra minnen om tidigare liv kommer mer och mer tillbaka till oss och vi förstår mer och mer om vem vi verkligen är och varför vi är här just nu. Vi hjälper till att lyfta eller dra undan gardinen som dolt sanningen för oss om vilka som egentligen styrt vår planet. Dessa har gjort allt för att få det dom ville ha mer av i sina liv. Men snart kommer många att också förstå och bli medveten om vilka hemska saker dom gjort mot oss och med oss i århundraden eller till och med årtusenden, det lär visa sig för sanningen kommer mer och mer upp till ytan för Moder Jord sköljer nu upp allt som gömts under ytan och man kan undra om alla vattenmassor som kommer över olika länder beror på det?

Tack och lov är den tiden alldeles snart förbi men vi får inte fastna i den onda tiden och skapa hat och ilska inom oss utan välja att se vad denna Vattumannens tidsålder kommer att ge oss istället. Ingen vinner på att älta, hata eller gräva ner sig i vad som varit då den energin inte lyfter oss ovanför ytan där vi vill vara och se denna nya fantastiska värld vi egentligen har.

Jag är iallafall med på denna resa mot en värld fylld med respekt, kärlek och jag är också tacksam att få vara här och nu och njuta av allt vackert vi ska skapa tillsammans för allas bästa skull och där vi lever i frihet och fred då det är egentligen vad alla vill ha just nu.

Det jag lärt mig under de sista två åren är att ju mer jag tänker på VAD JAG VILL FÅ MER AV in i mitt liv, så får jag det, men förr tänkte jag ofta på vad jag INTE VILLE FÅ MER AV, och då fick jag mer av det, då mina tankar var mer fokuserad på det negativa. Lustigt hur tankarna kan styra våra liv trots att vi egentligen inte vill ditåt mot det negativa.

Tillslut vill jag verkligen rekommendera dig, om du blir inspirerad eller nyfiken eller blir ifrågasättande på vad jag skrivit, om att själv söka reda på på olika plattformar vad som resonerar med dig. Det är inte alla som är sanningssökare, men jag är definitivt en sådan, och min själ har lett mig till fantastiska kanaler, böcker och poddar m fl, där jag hittat många svar och tankar som gjort att jag kommit vidare och framåt mot vem jag är och varför jag är här just nu.

Vem är du?

Kontakta mig gärna så pratar vi mer i en respektfull ton och energi.

Ljus och Kärlek till er alla, bröder och systrar!