Mars en kraftfull månad kommer med positiv kraft till oss alla.

02.03.2022

Idag är det Nymånen i Fiskarna och detta innebär att vi får extra kraft av planeten Pluto som ligger i konjunktion med månen och solen. Nu ska jag fokusera på vad jag villl få mer av in i mitt liv under denna tid fram till nästa Nymåne.

Med åren har jag lärt mig att fokusera på allt positivt jag vill få mer av in i mitt liv istället som jag gjorde förr att alltid hitta fel eller brister jag hade och lät tankarna fastna vid det. det blev ju bara mer av det...så dumt...men det var okunskap och nu vet jag bättre.

I mitt inlägg på Instagram i dag så ber jag om att vi ska tänka på att vi är systrar och bröder här på planeten och att vi alla påverkar det som sker runt omkring oss oavsett om du inte tror på att just du har någon makt. Men du är betydelsefull, du har en magisk kraft inom dig och vi har blivit så förtryckta genom århundraden att inte "tro att vi är någon" eller att vi ska "vara tysta och lyda högheter" eller att allt det vi lär oss i skolan är viktigt. 

Jag tror att alla vi människor har en magisk kraft som visar sig tillexempel som vi fått höra att någon mamma lyft upp en bil för att få fram sitt barn m fl sådana händelser. Vi har sådan kraft i vår röst, våra tankar och i det vi skriver som påverkar så många som vi har svårt att tro. Och inte minst har vi vår egen kropp som bär på en själ och en ande som i sin tur skickar ut en aura runt omkring dig som påvekar andra. 

Ljus & Kärlek till dig och vill du prata mer omkring detta ämne eller annat inom det spirituella så vet du var du når mig.

SMS:a till 073-803 73 83 så kommer vi överens om en tid som passar oss båda.
Kriera - Inspirera - Ledare - Fantisera - Tro - Visiualisera. Vad väljer du, en eller flera?