Sommarens kraftfulla energier fortsätter...och vi är fortfarande med.

22.06.2023

Vi har just firat Sommarsolståndet som jag anser vara den riktiga Midsommaraftonen men för att vi ska kunna fira den officiellt så blir det alltid på en fredag.

Vad vi också nyss upplevt är en magisk Schuman resonans uppgradering utan dess like och har du inte sett hur den sett ut tidigare i juni så kan du jämföra dom två olika här nedan.

Vad det exakt betyder det spekuleras om på många internet kanaler och vill du höra själv deras teorier så är det bara att söka på Schumans resonans under juni månad 2023. Här har du en av dom många av Stefan Burns: https://www.youtube.com/watch?v=XDTl0RL_EgA

För mig betyder det att vi nu gått in i Vattumannens tidsera där vi människor tar tillbaka Jorden Terra och skapar vår egen framtid som vi vill ha med fred och frid och ärlig och sann gemenskap där alla har samma värde. Helt underbart att vi snart är över The Tipping Point då sanningen om alla lögner vi påtvingats tro på i tusentals år kommer fram, nu är vi snart igenom detta, Jippie!!! Ser så fram emot att slippa se och höra alla nyhetskanaler som är experter på att skapa rädslor, skam och andra negativa känslor för att vi ska tror att det är vi som orsakat allt kaos runt omkring oss.

Vi människor är nu i en uppåtgående spiral och vi är snart igenom den. Tänk dig som att du är en maskros som kämpat sig igenom asfalten och ändå kunnat blomma och stå rak där ensam, så stark är du och jag, vi är magiska och ingenting kan stoppa oss att komma igenom detta sista mörka tjocka moln som hindrar oss att se den riktiga världen som var tänkt för oss.

Fortsätt tänka positivt än om det känns som om det aldrig tar slut för nu är det så många som kommer att vakna upp under sommaren till många lögner som de trott på och då står du och jag redo att hjälpa dom förstå vad som vi är på väg till. Ett liv utan måsten, få bestämma själv utifrån kärlek vad vim vill ägna våra liv till utan att skada eller såra någon annan. Det ser iallafall jag fram emot.

Önskar dig en underbar sommar med mycket sol, bad, glädje, skratt, dans, god mat och dryck och tokerier mm med dom du älskar att ha i din närhet! 

Love and Light

/Carin