Svåra livsval i ditt liv?

24.09.2019

Har som många andra levt ett liv med många mindre eller större livsval och i efterhand har jag insett vikten av att jag skulle tagit ett tidigare beslut för att slippa kämpa så mycket för att komma ur den. Det är lätt att vara efterklok som man säger och sedan brukar det inte bli någon mer reflektion över det.

Vad jag lärt mig är att ta ett steg tillbaka och försöka titta "utifrån" och in på mig själv i den situation som jag befinner mig i just nu, och se och känna om allt är okey eller om någonting skaver. Denna reflektion gör jag någongång då och då för att inte hamna i ett läge då det blir för ansträngande att göra någonting den. Ju längre jag befinner mig i ett läge ju svårare eller kämpigare är det att ta sig ur den och det är bara jag själv som kan värdera om det är ett litet eller större bekymmer eller situationer jag just nu befinner mig i.

Har du haft eller har du den känslan att du skulle vilja ha tagit eller ta tagit en situation men vet inte vart du ska börja så erbjuder jag dig just nu ett Prova-På-Samtal på 20 minuter där du får känna dig för om denna samtalsform kan vara någonting för dig.

Boka ditt Prova-På-Samtal här med mig