Hamnar du i ofta jobbiga situationer, om och om igen, och du blir så besviken på dig själv?

17.10.2019

Det är som med allting annat i livet, om man inte är beredd att investera så får man inget utfall, för ingenting kommer ut av sig självt.

Jag vet inte hur det är för dig men kanske att du ofta ger dig in i samtal som egentligen inte handlar om dig eller har med dig att göra, men plötsligt står du där och får ta smällen och blir syndabocken. Eller att du säger Ja till att åka iväg med ett gäng vänner på en resa där andra familjemedlemmar måste stå tillbaka för att du ska få ha roligt en helg. Ja du vet, sådana situationen som just då låter toppen och som du säger Ja till innan du tänkt till på vad det innebär för dig själv eller andra runt omkring dig och som du får dåligt samvete över efteråt?

Jag vet hur det känns, och vet också att det går att förändra sitt beteende, om man verkligen vill för det du behöver är några verktyg att ta till när du känner att du är på väg åt fel håll. Har du inte lärt dig hur, så kan jag i vårt samtal hjälpa dig hitta de ord och tankar som du behöver för att komma vidare till ett mer positivt beteende?!

Vill du också få den känslan? Boka då ditt Prova-På-Samtal här!