Trött på att tiden inte räcker till?!

10.10.2019

Minns när jag var liten och sa säker 100 gånger -Mamma, jag har inget att göra!!! Och fick till svar att; -Sätt dig och rita eller gå ut och lek med någonting.  Så enkelt och snabbt att ordna på den tiden och i nästa sekund var det fullt ös med kompisar eller andra aktiviteter.

Ibland räcker inte tiden till i vuxenlivet och många gånger har vi själva orsakat att vi hamnat i den situationen. Att ändra sitt livsmönster är krävande och många blir inblandade bara för att man ska förändrar något i sitt liv. Kanske tar vi oss inte tid heller, eller har inte orken att gå igenom varför man hamnat i denna stressade situation eller är du kanske som en struts som stoppar huvudet i sanden och förtränger det som är jobbigt och stänger av? Tyvärr så kan det gå riktigt illa om man gör så en längre tid, och det hoppas jag verkligen att du slipper vara med om.

Jag hamnade också där för över 20 år sedan, och var på vippen att bli utbränd men som tur var hade jag en kvinnlig chef som förstod min frustration, press och stress i att vilja arbeta i en mellanchefs position och samtidigt värna om min familj. Hennes förståelse och hennes tro på mig som mellanschef gjorde att jag inte kände samma prestationsångest efter vårt samtal och vilken känsla det var att känna att trycket lättade!!! Jag var så lycklig att jag klarade mig helskinnad och med familj och jobbet i behåll och blev mycket mer effektiv och lugn.

Alla kanske inte har samma tur som jag hade i mitt jobb men livet handlar ju om mycket mer som kan ställa till det, och det är ju bara du själv som vet vad som tar tiden eller energin ifrån dig.

Känner du igen dig något i det jag skriver och vill få hjälp att komma ur din situation, kontakta mig här nedan i ett Prova-På-Samtal där du får känna om denna samtalsform kan ge dig något. Och hur samtalet genomförs är via telefon och att jag ställer relevanta frågor till dig som ska göra att du blir medveten om var du är i din situation just då. Förhoppningsvis inser du vilka dina egna och bästa lösningar är på hur du ska komma vidare till ett mer harmoniskt liv! Visst låter det enkelt?! Boka Ditt 20 minuters Prova-På-Samtal här så hörs vi snart!