Viktigt att göra för dig själv innan 3D-världen rasar...

18.01.2023

Har du som jag förstått att vi varit och blir lurade fortsatt, men du fattade detta under första månaderna av 2020, så är du säkert som jag rätt trött på att vänta på att sanningen ska komma ut och då till alla?! 

Under dessa 3 år som gått så har jag jobbat med att bli en så bra person som möjligt och tagit hjälp, råd och tips från alla håll för att snabbt få bort det mörker och hinder som varit i mitt liv. Nu känns det som om att jag är redo att prata med folk om allt jag har lärt mig och samtidigt vara ett stöd för dom som får all sanning på en och samma gång vad jag har förstått kommer att hända. Jag har åtminstone haft 3 år att ta in allt men nu kommer det att gå ganska fort och då på några månader eller som mest under detta år, det kommer att vara kämpigt för många att ta in och bearbeta är jag rädd.

MEN vad jag fått till mig under senaste veckorna är att det är SÅ VIKTIGT att jag lär känna mitt Högre Jag, mitt Inre Jag, min Själs röst och bättra på intuitionen innan mars månads slut. Varför innan dess, för att då enligt profetiska röster från olika håll som har fått till sig att då rämnar The Dome, Kupolen som vi levt under sedan Annunakis nedkomst till denna jordyta, (om detta kan du hitta mycket omkring från Honey C. Golden och på hennes Youtube- och hemsida, om du är intresserad). 

Trodde att jag hade jobbat mig igenom det mesta men som jag nu känner och förstår så är det bara att ta tillvara dessa veckor och månader till egenvård och fortsätta jobba med på en ännu bättre kontakt med mitt Högre Jag.

Här där jag bor så vräker snön ner var och varannan dag och mellan snöskottning och annat så blir det ta tid till att lyssna inåt och vila i att Allt blir som det ska vara och hur jag än gör så kommer jag dit ska vara i rätt tid, för tid finns egentligen inte, men det visste du ju redan eller hur :-)

Bakom molnen lyser alltid solen                                                                                                                                       Tips från coachen:  Än om inte solen syns så ger den dig allt vad du behöver just då om du är utomhus, och då gärna minst 20 min per dag. Titta gärna in i solen men utan solglasögon eller vanliga glasögon så solkoderna kommer in i dig bättre.

Önskar dig allt gott!