VILL DU JOBBA MED MIG?

Är du en driven och glad person?

Du är en person som inspirerar, peppar och lyssnar på dom du möter. Engagerat hjälper du dom att nå se vad dom behöver oavsett om det handlar om viktnedgång, pigghet, bättre återhämtning eller ett nytt jobb det spelar ingen roll, du finns där.

Du älskar att jobba i team men vill bli din egen chef. Du är en trygg, glad och påhittig person som är villig att lära och utvecklas för att nå dina egna mål och går helhjärtat in för det.

En viktig del av jobbet är ditt eget kundansvar och det innebär bland annat att du behöver ha förståelse för säljprocessen. Du skapar din egen framgång genom att aktivt inspirera potentiella och befintliga kunder samt att du regelbundet söker nya kunder. Du har ett starkt driv och förmåga att skapa nya kontakter eller knyta kontakter. Du kanske redan har ett jobb, hel- eller deltid och vill få lite extrapengar till en resa, vad vet jag, men ta chansen att höra av dig så ses vi även en kopp.

Ditt stöd

Du får alla verktyg av mig för att lyckas. Jag har själv jobbat och drivit eget bolag i snart 1 år och fullkomligt älskar det. Jag älskar också att jobba i team och att se dig växa i din roll. Du får introduktionsutbildning och allt annat stöd du behöver av mig. Vi bokar in regelbundna möten så du får rätt vägledning utifrån det du behöver. Alla möten sker live, via skype eller telefon, det som passar dig bäst.

Jag söker dig som är intresserad av andra människor och har lätt för att prata med andra. Du har en förmåga att entusiasmera och du gillar att vara med och se andra människor utvecklas. Du delar min mening att livet ska vara gott av leva och att en sund livsstil handlar inte bara om träning eller att äta helt 100% rätt, utan det handlar helt enkelt om balans i många avseenden.

Kul om du vill bli en i mitt team!

Kontakta mig via min mailadress eller här: carinslivsstil@gmail.com