BLOGGEN 

Har haft min egen Hemsida, Carinslivsstilochhalsa.se, nere ungefär ett drygt år då jag gick ihop med en vän och startade en annan hemsida där vi tillsammans skulle möta upp kring olika tjänster och varor, men av olika själ så var vi tvungna att pausa den ett tag.

Vi lever i en hektisk tid och särskilt nu runt omkring det som den så kallade pandemin satt oss i men också där det ställs höga krav från andra alla håll. Inte minst på jobbet, i hemmet, barn med läxor och aktiviteter mm och det sociala umgänget. Dessutom hamnade våra äldre som föräldrar och mor/far föräldrar i livet, dom kände...

Minns när jag var liten och sa säker 100 gånger -Mamma, jag har inget att göra!!! Och fick till svar att; -Sätt dig och rita eller gå ut och lek med någonting. Så enkelt och snabbt att ordna på den tiden och i nästa sekund var det fullt ös med kompisar eller andra aktiviteter.

Trots att vi alla är uppkopplade nästan dygnet runt och kan googla oss fram till det vi inte kan i ett Quis, söker efter goda recept eller har glömt namnet på en känd skådespelare, så kan inte google hjälpa oss att ta hand om t ex en konfliktsituation i familjen. Kanske inte så självklar liknelse, tycker du, men vad jag...

En dröm kan vara både liten och stor och också ändra sig vart efter jag blev äldre. Oavsett när denna dröm skapades så var jag helt säkert allvarlig och menade varje ord jag tänkte om hur denna dröm och hur den skulle förändra mitt liv. Efter ett tag, några månader eller år så kanske drömmen kändes svår att förverkliga och...

Som liten hade jag inga svårigheter att tro på att jag skulle kunna bli en skridskoprinsessa, gymnastikproffs eller hockeymålvakt, men den tron försvann ganska snabbt tyvärr, då många vuxna omkring mig tog ner mig på jorden och tog död på mina drömmar.

Åren går snabbt och ju äldre vi blir ju snabbare går det och plötsligt har möjligheten att göra det man brinner för gått, det kände jag också. Efter många samtal med min sambo bestämde vi att jag skulle prova att göra någonting annat, men jag visste inte riktigt då vad det var jag ville göra.

Innan jag visste att det fanns samtalscoacher gick jag långa och många skogspromenader där jag kunde skrika ut min frustration eller prata högt för mig själv om vad som gnagde inombords. Visst jag hade några nära vänner som jag kunde anförtro mig till men vissa ämnen kändes alltför nära och känsliga att ta upp just då.